• ✔ Gratis verzending vanaf €99,-               ✔ 30 dagen retourtermijn

✓ Gratis verzending vanaf €99,- 
✓ 30 dagen retourtermijn

COCOmaison - the resident

the resident

waan je in de franse rivièra
Sunflower print 90x140cm

Sunflower print 90x140cm

€ 279,-
Bekijk product
Thai kussen 45x45cm

Thai kussen 45x45cm

€ 27,99 € 17,-
Bekijk product
Bloom kussen 45x45cm

Bloom kussen 45x45cm

€ 24,99 € 15,-
Bekijk product

We houden het dicht bij huis

O, wat hebben we het zorgeloos reizen gemist! Het ontdekken van andere landen en culturen. Het dwalen door vreemde steden en streken. Het proeven van nieuwe smaken… we kijken reikhalzend uit naar nieuwe avonturen! Tegelijk heeft de afgelopen tijd ons ook veel geleerd: het belang van een warm en gezellig thuis en meer waardering voor onze directe omgeving. Want wat je van ver haalt is lekker, maar ook dicht bij huis vonden onze designers meer dan genoeg inspiratie; kijk maar naar onze Resident collectie!

Nostalgie in een modern jasje

Stiekem denken we dat de beperkte mogelijkheden tijdens de corona-epidemie alleen maar geleid hebben tot een boost aan creativiteit. In plaats van reizen over de grens, zijn we bijvoorbeeld gaan reizen door de tijd. Oude ambachten, materialen en patronen zijn herontdekt en worden toegepast in de nieuwste designs. Ook de natuur, met lokale planten en bloemen, blijkt een onuitputtelijke bron van inspiratie.

camera-icon.jpg Bijzettafel BILLY en vaas SANTORINI

 

Kleuren

De kleuren van The Resident vloeien ook al voort uit de natuur: alle tinten aarde, van wit strandzand tot donkerrode klei, komen voorbij. Omdat dat op den duur een beetje saai kan worden, hebben we wel wat contrast toegevoegd, met diepblauw en smakelijk abrikoos oranje. Lekker fris en fruitig!

Hieronder vind je de verfkleuren die perfect bij de trend The Resident passen. Dit zijn de kleurcodes uit het Natural Color System (NCS). Gebruik deze kleurcodes als je op zoek bent naar deze exacte verfkleur.

S 1070-Y40R
S 5540-R70B
S 2010-Y10R
S 3010-Y40R
S 1005-Y30R
S 5010-Y10R

Finefleurig

Antiek en brocante hebben duidelijk hun stempel gedrukt op de Resident collectie. Denk aan (bloem)rijke versierselen, handwerk, weelderige kleuren en heldere streeppatronen zoals in klassieke meubelbekleding. Ook de invloed van de natuur is onmiskenbaar, zowel in kleur als materiaalgebruik. Bloemen zie je ook letterlijk terug in bijvoorbeeld wanddecoratie, kleden en kussens. Zo haal je met de nieuwste woondecoratie meteen het voorjaar in huis!

Niet duur, wel duurzaam

We noemden het al: de natuur loopt als een ‘groene’ draad door de Resident collectie. Vooral in het materiaalgebruik valt dit op: klei, vlas, jute en hennep zijn terug van weggeweest. Bijkomend voordeel van deze trend; het zijn duurzame én betaalbare materialen.

altijd de beste deals ontvangen?

Ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste trends en laatste aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Veelgestelde vragen

Hoe is de Resident woonstijl ontstaan?

De Resident woonstijl is ontstaan tijdens de corona-pandemie. In plaats van reizen over de grens, zijn we gaan reizen door de tijd. Hier zijn oude ambachten, materialen en patronen herontdekt en toegepast in de nieuwste designs. Hierin is de natuur ook een grote bron van inspiratie.

Welke kleuren passen bij de Resident woonstijl?

Kleuren die goed bij de Resident woonstijl passen zijn: alle tinten van de aarde, donkere kleuren en wit strandzand. Vind je deze kleuren te saai en wil je het nog wat opleuken? Voeg dan de kleuren diepblauw en abrikoos oranje toe. Zo houd je jouw interieur lekker fris en fruitig.

Wat kenmerkt de Resident woonstijl?

De Resident woonstijl kenmerkt zich door zijn antieke en brocante uitstraling. Denk hierbij aan (bloem)rijke versierselen, handwerk, weelderige kleuren en heldere streeppatronen zoals in klassieke meubelbekleding.

Worden in de Resident collectie duurzame materialen gebruikt?

Ja, de Resident collectie bestaat voornamelijk uit duurzame materialen. Een aantal voorbeelden van deze materialen zijn: klei, vlas, hennep en jutte. Deze zijn zowel duurzaam als betaalbaar.

alle trends