• ✔ Gratis verzending vanaf €99,-               ✔ 30 dagen retourtermijn

✓ Gratis verzending vanaf €99,- 
✓ 30 dagen retourtermijn

COCOmaison

Het is nog nooit zo belangrijk geweest om je eigen plekje van rust te hebben waar je je volledig op je gemak voelt, jouw thuis! De juiste woonaccessoires zijn daarin onmisbaar. COCOmaison geeft jou een plek die laat zien wie jij écht bent!

Vind je eigen stijl tussen onze verschillende woonaccessoires binnen een continu veranderende collectie. Bij ons vind je altijd unieke items, of het nu gaat om verlichting, sierkussens, vloerkleden, plaids, bijzettafels, wanddecoratie of decoratie-artikelen. Wij volgen interieurtrends op de voet en verrassen keer op keer met de mooiste woondecoratie. Hou je van natuurlijke en rustige tinten of heb je het liever wat kleurrijker en feller? Alles is mogelijk bij COCOmaison! Ontdek al onze woonaccessoires online of in één van onze conceptstores. Wij staan voor je klaar met slimme stylingtips en deskundig advies om een handje te helpen in jouw zoektocht. Alles zodat jij van jouw interieur jouw favoriete plekje kunt maken.

Tot snel!

Charlotte Van Den Bosch
Concept Manager


Trots onderdeel van Habufa 
Habufa Meubelen in Hapert (Noord-Brabant) is het moederbedrijf van de succesvolle meubelmerken Henders & Hazel, XOOON, Happy@Home en het decoratiemerk COCOmaison. Voor de ontwikkeling van deze merken volgen we de laatste trends in meubel- en decoratieland op de voet. Met 400 enthousiaste werknemers en honderden dealers in Europa zijn we continu bezig met het verbeteren van de verkoopresultaten.

Webshop Homeliving BV (COCOmaison)
Metaalweg 15
5527AE Hapert
Nederland

KvK-nummer: 65631412
BTW-nummer: NL856195042B01
Bank: NL96 INGB 0667 5785 79, BIC: INGBNL2A

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting aan, die je hier kunt vinden http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Consumenten hebben de mogelijkheid om dit platform te gebruiken voor de beslechting van geschillen.


Heb je een vraag?
Neem contact op met onze klantenservice via 088-2039430 of per mail via webshop@cocomaison.nl
Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur.

Would you prefer to be helped in English? Call 088-2039433


Wil je de COCOmaison woonaccessoires in een winkel bekijken?
Bezoek dan de winkels van onze Premium Dealers. Iedere maand openen we nieuwe shops en/of worden deze shops vernieuwd. Ook kun je terecht hij alle XOOON en Henders & Hazel winkels.