• ✔ Gratis verzending vanaf €99,-               ✔ 30 dagen retourtermijn

✓ Gratis verzending vanaf €99,- 
✓ 30 dagen retourtermijn

COCOmaison - caffè latte

caffè latte

alle kleuren van de koffiekaart
Leafs schilderij 100x140cm

Leafs schilderij 100x140cm

€ 199,-
Bekijk product
Jolie vaas H45cm

Jolie vaas H45cm

€ 59,-
Bekijk product
Jolie vaas H78cm

Jolie vaas H78cm

€ 169,-
Bekijk product
Keyen kussen 50x50cm

Keyen kussen 50x50cm

€ 39,99
Bekijk product
Ravi kussen 45x45cm

Ravi kussen 45x45cm

€ 29,99
Bekijk product
Milou vaas H64,5cm

Milou vaas H64,5cm

€ 79,-
Bekijk product
Milou vaas H85cm

Milou vaas H85cm

€ 129,-
Bekijk product
Milou vaas H134cm

Milou vaas H134cm

€ 229,-
Bekijk product

Een moment voor jezelf

Niets is zo fijn als ‘s ochtends rustig wakker worden met een vers kopje koffie toch? Een moment voor jezelf, om langzaam op te starten en even te wennen aan de nieuwe dag. Onze nieuwe collectie Caffè Latte past helemaal in die serene sfeer, met prachtige accessoires in alle kleuren van de koffiekaart!

Ton sur ton

Smaken verschillen en dat geldt zeker ook voor koffie. De keuze in een lekker kopje koffie is de laatste jaren dan ook enorm toegenomen. En zoals je het ene moment zin hebt in een ristretto of espresso, drink je een andere keer misschien liever een cappuccino. Van donker en sterk tot licht en romig; al die kleurnuances zie je terug in de Caffè Latte collectie. En ton sur ton kun je ze allemaal perfect combineren!

camera-icon.jpg KEYEN karpet

Kleuren

Hieronder vind je de verfkleuren die perfect bij de trend Caffè Latte passen. Dit zijn de kleurcodes uit het Natural Color System (NCS). Gebruik deze kleurcodes als je op zoek bent naar deze exacte verfkleur.

S 1005-Y40R
S 2005-Y40R
S 3030-Y40R
S 6020-Y40R

Een extra dimensie

Zoals je in een goede macchiato mooie laagjes ziet, hebben ook veel Caffè Latte accessoires een extra dimensie óf wekken ze die illusie. Door de combinatie van gladde en ruwe materialen, door verschillende structuren óf door letterlijk te werken met 3D gelaagdheid. Zo krijgt elk object optisch meer diepte en springt het ondanks de bescheiden kleuren toch in het oog.

camera-icon.jpg KEYEN poef

Voor elke dag

Echte liefhebbers kunnen maar moeilijk zonder hun dagelijkse koffieritueel. En aan deze mooie woonaccessoires raak je vast net zo verslingerd. Want zoals een wolkje melk het scherpe randje van de koffie haalt, heeft de Caffè Latte serie ook een aangenaam zachte uitstraling. Deze collectie staat voor een ultiem gevoel van huiselijkheid. Wedden dat jij binnenkort ook niet meer zonder kunt?

camera-icon.jpg LEAFS schilderij, JOLIE vaas, KEYEN kussen en RAVI kussen

altijd de beste deals ontvangen?

Ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste trends en laatste aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kenmerken van een Caffè Latte interieur?

De Caffè Latte interieurstijl kenmerkt zich door de natuurlijke tinten en materialen. Hout, steen en leer zijn de materialen die veelal gebruikt worden met zachte aardse tinten. De sfeer van dit interieur is rustgevend waarbij de kleuren beige, bruin en grijs gecombineerd worden. Hier worden bloemen en planten aan toegevoegd wat in combinatie zorgt voor comfort en ontspanning. Qua verlichting zie je veel kaarsen en lampen terugkomen die een gezellige sfeer creëren. Het draait hier om het uitstralen van een gezellige, rustige en tijdloze uitstraling.

Welke kleuren passen goed bij het Caffè Latte interieur?

Er wordt veel gebruik gemaakt van ton sur ton. Meerdere tinten in één kleur. Je kan het vergelijken met verschillende soorten koffie waar je altijd mooie laagjes in ziet. Zoals er op de pagina al benoemd wordt worden de volgende kleurcodes gebruikt: S 1005-Y40R, S 2005-Y40R, S 3030-Y40R en S 6020-Y40R. Dit gaat om de kleuren beige, bruin en grijs. Ook de kleuren créme en wit kunnen goed worden gebruikt om de neutrale en rustige uitstraling van deze stijl te benadrukken.

Welke meubels en accessoires passen goed bij een Caffè Latte interieur?

Qua meubels en accessoires wordt er gebruik gemaakt van hout en leer. De banken en stoelen die je in dit interieur terug ziet komen zijn gecombineerd met neutrale kleuren (bruin, beige of grijs) toegevoegd met comfortabele kussens. Houten tafels, dressoirs en kasten passen ook goed bij deze stijl.

De decoratie op de tafels en dressoir is geïnspireerd op de natuur. Prachtige planten en bloemen en natuurlijke materialen zoals houten dienbladen, manden en vazen zijn een mooie aanvulling. Hier wordt een warme en zachte verlichting aan toegevoegd. Waar je vooral op moet letten bij het kiezen van de invulling van jouw interieur is dat het goed moet passen bij het Caffè Latte interieur: kleuren die passen bij de natuurlijke en warme sfeer van de stijl.

alle trends