• ✔ Gratis verzending vanaf €99,-               ✔ 30 dagen retourtermijn

✓ Gratis verzending vanaf €99,- 
✓ 30 dagen retourtermijn

COCOmaison - the natural

the natural

back to basic
Maud fauteuil

Maud fauteuil

€ 299,-
Bekijk product
Kelly poef H45cm

Kelly poef H45cm

€ 99,-
Bekijk product
Kay poef H35cm

Kay poef H35cm

€ 119,-
Bekijk product
Stand Up wandtafel

Stand Up wandtafel

€ 249,-
Bekijk product

De kracht van de natuur

Natuurlijke, blauwe wateren en witte stranden, gekleurde huizen en exotische bloemen zijn prachtig. Maar voor inspiratie hoef je echt niet altijd ver van huis. Stap gewoon de deur uit voor een wandeling of pak je fiets voor een rondje in de omgeving. Kijk eens goed om je heen en bewonder de schoonheid van het alledaagse: een vogel, een tak, een blad of een bloem. Hoe beter je kijkt, hoe mooier het wordt!

Simpele figuren en pure lijnen

The Natural zegt het eigenlijk al: het toont de kracht van de natuur. In pure vormen en materialen en in thema's en motieven die rechtstreeks te herleiden zijn naar flora en fauna. Simpele figuren, pure lijnen en soms het ongepolijste van hout of klei, daaraan herken je deze collectie. 

camera-icon.jpg BODINE beeld

 

Kleuren

Hieronder vind je de verfkleuren die perfect bij de trend The Natural passen. Dit zijn de kleurcodes uit het Natural Color System (NCS). Gebruik deze kleurcodes als je op zoek bent naar deze exacte verfkleur.

S 4005-Y20R
S 2005-Y50R
S 1510-Y10R
S 1005-Y20R

Beautiful beige

Om de basic schoonheid van The Natural te benadrukken zijn de kleuren neutraal gehouden. Gebroken wit, beige en bruin overheersen. Saai is het echter allerminst: elk accessoire wordt er alleen maar krachtiger door. En geen nood als je houdt van een tikje glamour: bij wijze van contract is gekozen voor goud, zodat de allermooiste items er nog meer uitspringen.

camera-icon.jpg BO vloerlamp en ULLA pot

Puur en ongerept

Ook qua materiaal is de natuur een onuitputtelijke bron van inspiratie. Denk aan hout, keramiek en klei, maar ook aan linnen, jute, katoen en wol. Al deze materialen passen zonder verdere bewerking perfect in het kleurengamma en hebben precies de eigenschappen die passen bij een comfortabele én trendy wooninrichting.

Dieren- en plantenrijk

Van een teckel tot een luipaard en van een slak tot een uil. The Natural collectie is letterlijk dieren-rijk! Ook mensfiguren zie je terug, het liefst in hun pure eenvoud. Droogbloemen zijn al een tijdje terug van weggeweest en hebben vanzelfsprekend een prominente plaats binnen het thema van The Natural. Vooral grassen, halmen en kronkelige takken met witte of crème bloemen doen het goed.

camera-icon.jpg DON vaas en BIRDY figuur

Act natural

The Natural is in al zijn puurheid en een prachtige woonstijl: eenvoudig, tijdloos en basic chic. Daardoor kun je deze woonstijl perfect combineren met meubels en accessoires in andere stijlen en kleuren en krijgt je interieur met een minimale toevoeging een natuurlijke boost.

altijd de beste deals ontvangen?

Ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste trends en laatste aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Veelgestelde vragen

Wat draagt de The Natural uit?

The Natural: de naam zegt het eigenlijk al. Blijf dicht bij jezelf. Dit is dan ook bij uitstek een prachtige woonstijl waarbij puurheid, eenvoud, tijdloosheid en een tikkeltje chic centraal staan.

Welke kleuren staan centraal binnen deze woonstijl?

Schoonheid vind je in de kleine dingen. Bij The Natural hoeven de kleuren niet zo uitbundig. Dit benadrukt de basics alleen nog maar meer! Neutrale kleuren als gebroken wit, beige en bruin voeren de boventoon. Accessoires komen hierdoor nog meer tot hun recht.

Wat is kenmerkend aan The Natural?

In The Natural staat de kracht van de natuur centraal. Pure vormen en materialen die rechtstreeks te herleiden zijn naar flora en fauna. Kenmerkend voor deze woonstijl zijn ook het gebruik van simpele figuren, pure lijnen en het ongepolijste van hout of klei, waarmee je de natuur in huis haalt.

Welke materialen passen goed in deze woonstijl?

The Natural dankt niet alleen haar naam aan de natuur. Ook voor het toegepaste materiaal binnen deze stijl is de natuur namelijk een onuitputtelijke bron van inspiratie. Hout, keramiek, klei, linnen, jute; eigenlijk alles wat je buiten tegenkomt past zonder verdere bewerking perfect in deze stijl en draagt bij aan een comfortabele én trendy wooninrichting.

alle trends