• ✔ Gratis verzending vanaf €99,-               ✔ 30 dagen retourtermijn

✓ Gratis verzending vanaf €99,- 
✓ 30 dagen retourtermijn

COCOmaison - the flow

the flow

color blocking is the key!
Ciska kussen 30x50cm

Ciska kussen 30x50cm

€ 22,99 € 14,-
Bekijk product

Go with The Flow

Voor wie wel toe is aan een beetje vrolijkheid, komt onze Flow collectie als geroepen. Hij is gebaseerd op kinderlijke spontaniteit, handwerk en imperfectie en tovert meteen een glimlach op je gezicht.

Fauteuil CLOUD is verkrijgbaar bij onze partner Henders & Hazel

Perfecte imperfectie

The Flow kenmerkt zich door veel gladde, ronde en grafische vormen, soms samengevoegd tot bijzondere kleinmeubelen en wanddecoratie. Tegelijk omarmt The Flow de onregelmatigheid en de imperfectie, met grillige vormen, zichtbare kwaststreken en rafelranden. Hiermee eren we het ambacht en oude technieken, van ver voor de industriële revolutie.

camera-icon.jpg Print PASTEL CLOUD

 

Kleuren

Pastel vormt in deze collectie de boventoon en dan vooral lichtgeel, zacht limegroen en nog zachter paars. Daarnaast zie je, in lijn met de materiaalkeuze, natuurlijke tinten als zand, wol en linnen terug. Samen vormen ze een gebalanceerd kleurenpallet, dat past in elk interieur!

Hieronder vind je de verfkleuren die perfect bij de trend The Flow passen. Dit zijn de kleurcodes uit het Natural Color System (NCS). Gebruik deze kleurcodes als je op zoek bent naar deze exacte verfkleur.

S 1030-G80Y
S 3005-R20B
S 1020-G30Y
S 1510-Y50R
S 2020-Y10R
S 3010-Y40R

De natuur helpt een handje

De natuur was ook een belangrijke inspiratiebron voor de Flow collectie; het vloeiende kleurverloop dat je ziet in marmer, de grillige groei van schimmels, takken en wortels. Dit klinkt misschien als een tegenstelling, maar zorgt in werkelijkheid voor een prachtige balans. Softe en in elkaar overlopende kleuren verzachten de robuustheid en in natuurlijke tinten komen de bijzondere vormen optimaal tot hun recht.

Design uit de blokkendoos

De grafische elementen die ten grondslag liggen aan de Flow collectie worden benadrukt door color blocking. Klare lijnen en kleurvlakken laten de cirkels, driehoeken en vierkanten in het ontwerp er duidelijk uitspringen. Elk object lijkt kinderlijk eenvoudig vormgegeven, maar oogt juist daardoor zeer geraffineerd.

camera-icon.jpg Vaas DIP en vaas FREDDIE

(On)gepolijst

De materiaalkeuze binnen de Flow collectie versterkt het design. Glanzend kunststof, glas en steen voor de grafische objecten en klei, papier-maché en wasachtige materialen voor accessoires geïnspireerd op de natuur. Omdat deze laatste materialen niet alleen breed toepasbaar maar ook duurzaam zijn, zullen we ze de komende jaren waarschijnlijk vaak terugzien.

altijd de beste deals ontvangen?

Ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste trends en laatste aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kenmerken van de Flow collectie?

De Flow collectie kenmerkt zich door zijn ronde, gladde en grafische vormen. Verder omarmt deze woonstijl onregelmatigheden en imperfectie met grillige vormen, zichtbare kwaststrepen en rafelranden. Hiermee eren we oude technieken en ambachten.

Uit welke kleuren bestaat de Flow collectie?

De Flow collectie bestaat voor het grootste gedeelte uit pastelkleuren. Hierin vormen lichtgeel, zacht paars en licht limegroen de boventoon. Samen vormen deze kleuren een kleurenpallet die bij elk interieur passen.

Van welke materialen is de Flow collectie gemaakt?

De materiaalkeuze van de Flow collectie versterkt het design. Dit doen we met materialen zoals glas, glanzend kunststof, steen, klei, papier maché en wasachtige materialen. Deze materialen zijn breed inzetbaar en erg duurzaam. Deze zullen we de komende jaren dus zeker vaker terugzien.

Onder welke woonstijl valt de Flow collectie?

De Flow collectie valt onder de Scandinavische woonstijl. Deze woonstijl is over het algemeen vrij minimalistisch en heeft een cleane sobere uitstraling. De Flow collectie is gebaseerd op kinderlijke spontaniteit, handwerk en imperfectie en zal daarom altijd een glimlach op jouw gezicht toveren.

alle trends