• ✔ Gratis verzending vanaf €99,-               ✔ 30 dagen retourtermijn

✓ Gratis verzending vanaf €99,- 
✓ 30 dagen retourtermijn

COCOmaison - highlands cottage

highlands cottage

Claire vaas H17cm

Claire vaas H17cm

€ 15,99
Bekijk product
Isla vaas H19cm

Isla vaas H19cm

€ 15,99
Bekijk product
Emma plaid 127x152cm

Emma plaid 127x152cm

€ 69,-
Bekijk product

Niets is zo leuk als een fris, nieuw interieur met een knipoog naar het verleden

Highlands Cottage is een collectie van COCOmaison die symbool staat voor gezelligheid, cocoonen en je echt thuis voelen in je eigen huis. Ontdek alle accessoires van Highlands Cottage en combineer erop los! Gezelligheid creëren in een interieur is niet altijd gemakkelijk. Sommige mensen hebben er aanleg voor, anderen hebben het er wat moeilijker mee. Highlands Cottage maakt het gemakkelijker! De woonaccessoires van de nieuwe collectie geven je een duwtje in de juiste richting. Gezelligheid is wat de collectie kenmerkt!

Anne with an E

Highlands Cottage doet een beetje denken aan hoe Anne woont in de Netflixserie Anne with an E. Een oude boerderij, een simpel interieur met neutrale kleuren, de combinatie van zachte stoffen in combinatie met hout en veel gezelligheid. Hoe fijn zou het zijn als je in je eigen highland cottage interieur naar Anne with an E kunt gaan kijken?

Kleuren

Om een perfecte omschrijving te geven aan de kleuren die gebruikt worden in de nieuwe collectie, spelen we met het woord herfstpracht. De natuurlijke herfstkleuren olijfgroen, rood, beige en bruin maken van Highlands Cottage een gezellige, warme collectie die een tijdloze touch geeft aan elk interieur.

Hieronder vind je de verfkleuren die perfect bij de Highlands Cottage trend passen. Dit zijn de kleurcodes uit het Natural Color System (NCS). Gebruik deze kleurcodes als je op zoek bent naar deze exacte verfkleur.

S 3065-G50Y
S 2570-Y90R
S 1010-Y10R
S 5540-Y90R

Materialen 

De materialen die in de kijker worden gezet in onze nieuwe collectie zijn verschillende soorten hout, metaal en glas. Alles wat past in het landelijk, herfstthema van Highlands Cottage. Een set grote glazen vazen kun je perfect combineren met luxueus gevlochten mandjes en een van onze Timeless poefen.

Stripes and checks

De collectie wordt vooral gekenmerkt door de stijl van de Engelse hooglanden. Een landelijke stijl met veel natuurlijke tinten en materialen. Denk aan gestreepte en geruite prints, verschillende accessoires in houtlook en breisels om extra gezelligheid in huis te creëren. Hetgeen wat het meest opvalt, is de zorgvuldige afwerking van onze producten. Oog voor detail is de rode draad van Highlands Cottage.

Cottage Style!
Cottage Style!
Cottage Style!

“Een gezellig interieur is een interieur waar je volledig tot rust kunt komen. Highlands Cottage doet denken aan een gezellige avondje bankhangen, onder een zacht deken, met een warme chocolademelk.”

- Remco, Product Manager
altijd de beste deals ontvangen?

Ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste trends en laatste aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

alle trends