• ✔ Gratis verzending vanaf €99,-               ✔ 30 dagen retourtermijn

✓ Gratis verzending vanaf €99,- 
✓ 30 dagen retourtermijn

The Reward - part 1
#francq colors

The Reward - part 1

Publicatiedatum 19 januari 2023

Terug naar toen

In veel opzichten juichen we vooruitgang toe. Slimme technische oplossingen helpen ons tijd te besparen en scheppen zo ruimte in ons vaak drukke bestaan. Innovatie maakt het leven in veel gevallen dus makkelijker, maar ook jachtiger. Geen wonder dat we soms dus ook terug verlangen naar vroeger. Naar tijd en aandacht voor onszelf en elkaar.

Ambacht en imperfectie

The Reward collectie sluit perfect aan bij deze wens, met accessoires die inspireren tot onthaasting en ontspanning. Met zachte lijnen, natuurlijke materialen en vintage kleuren roepen ze een gevoel van rust op. Ambacht en imperfectie staan symbool voor een leven dat goed is zoals het is.

Maatschappelijk verantwoord

Ook van ouderwets handwerk gaat vaak een aangename rust uit. Denk aan houtsnijwerk, macramé en keramiek. Vroeger was al dit intensieve maakwerk noodzaak; tegenwoordig meestal aangenaam tijdverdrijf, resulterend in een product dat behalve mooi ook ‘echt’ en persoonlijk is. En doordat we ons meer verdiepen in het productieproces, stellen we hier ook hogere eisen aan. De vraag naar duurzame, maatschappelijk verantwoord geproduceerde artikelen groeit sterk.

Combineer vintage met nieuw design

Handwerk en hergebruik neemt dus toe en dat zie je terug in vormgeving in het algemeen. Zelfs nieuwe items mogen eruit zien alsof ze gerepareerd zijn; je ziet veel combinaties van materialen en de naden, stiksels en overgangen tussen materialen zijn gewoon zichtbaar. Meer dan ooit kun je oud en nieuw dus combineren in een stijlvolle en zeer persoonlijke inrichting.

meer inspiratie
altijd de beste deals ontvangen?

Ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste trends en laatste aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

COCOmaison fans

inspireer anderen

tag ons op instagram of gebruik #cocomaison

COCOmaison wooninspiratie

wooninspiratie

Lees onze inspiratieblogs en laat je inspireren

Ook interessant...