• ✔ Gratis verzending vanaf €99,-               ✔ 30 dagen retourtermijn

✓ Gratis verzending vanaf €99,- 
✓ 30 dagen retourtermijn

The Lunatic - part 2
#francq colors

The Lunatic - part 2

Publicatiedatum 1 december 2022

To the moon and back

Terug naar de natuur betekent meer dan het gebruik van natuurlijke materialen. Het betekent ook leven naar het ritme van de natuur, beïnvloed door de stand en de kracht van de zon en de maan. In het thema ‘The Lunatic’ zie je die invloed van de maan zowel letterlijk als figuurlijk terug.

Lu-na-tic

De benaming alleen al is afgeleid van luna, het Latijnse woord voor maan. En hoewel een lunatic tegenwoordig vaak verwijst naar iemand die zich vreemd gedraagt, houden wij het bij de oorspronkelijke definitie: 'moonstruck', iemand die de maan bewondert. Want hoe je het ook wendt of keert, de maanstand bepaalt in belangrijke mate het leven op aarde: denk aan eb en vloed, de seizoenen en de dagen. Een ereplaats in huis is dan ook welverdiend!

Bruinig cosmic mauve

De Lunatic trend uit zich zowel in beauty en wellness (met producten als maanwater of -olie), kunst en design. In mode en woningtextiel vertaalt de fascinatie zich in kosmische prints. Ook de zoektocht naar nieuwe technologische materialen past helemaal bij The Lunatic, denk aan oersterk spinnenzijde.

camera-icon.jpg MILA kussen, EVIE kussen, SEAN kussen en EVIE plaid

Korrelige, stoffige texturen

Het bijbehorende kleurenpalet zit aan de lichte kant van de maan, met veel grijs- en zandtinten, een bruinig cosmic mauve, blauw en lila. Bij de materialen zien we veel geborsteld metaal, geperforeerde of ultralichte ‘gewichtloze’ materialen en kristallen. Daarnaast zijn korrelige, stoffige texturen belangrijk, zoals bouclé evenals allerlei vormen van behandeld metaal en bioplastics met een wazige transparantie, als van maanstof.

meer inspiratie
altijd de beste deals ontvangen?

Ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste trends en laatste aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

COCOmaison fans

inspireer anderen

tag ons op instagram of gebruik #cocomaison

COCOmaison wooninspiratie

wooninspiratie

Lees onze inspiratieblogs en laat je inspireren

Ook interessant...