• ✔ Gratis verzending vanaf €99,-               ✔ 30 dagen retourtermijn

✓ Gratis verzending vanaf €99,- 
✓ 30 dagen retourtermijn

Feeling Blue - part 2
#francq colors

Feeling Blue - part 2

Publicatiedatum 30 mei 2024

Alles draait om balans

Bij het thema Feeling Blue draait alles om de kleur blauw. Het gaat niet alleen om de letterlijke kleur, maar ook om het vluchtige, kwetsbare, en tegelijkertijd luchtige en hoopvolle gevoel dat deze kleur oproept in de hedendaagse wereld. Dit tweede kleurenpalet binnen de trend is minder koel en biedt subtiel meer ruimte voor kleurvariatie naast de blauwtinten.

Warm en koud

Om de vele koele blauwtinten in balans te brengen, is bij het eerste kleurenpalet van Feeling Blue gekozen voor warme, aardse bruintinten als interessant contrast. In het tweede kleurenpalet is ook ruimte voor dromerige, zachte pastelkleuren zoals paars, roze, geel en beige. De combinatie van warme en koude tinten zorgt voor een dynamisch gevoel en voegt diepte toe aan het interieur. De kleuren blijven echter stuk voor stuk waterachtige, mistige tinten die aansluiten bij de sfeer van Feeling Blue.

camera-icon.jpg Kjel eetkamerstoel en Kiki vaas h25cm

Eetkamertafel Lund is verkrijgbaar bij onze partner XOOON.

Metallic look

De kleuren en materialen in deze trend kunnen subtiel glanzen, zoals water of ijs dat licht reflecteert. In combinatie met melkglas of matte stenen oppervlakken, zorgt het verfijnde metallic voor een interessant accent waarmee je bepaalde elementen in de spotlight kunt zetten.

camera-icon.jpg Boris vloerlamp

Luchtige sfeer

Het tweede palet van 'Feeling Blue' voelt als geheel zeer aangenaam en helend. Dankzij de pastelkleuren en waterige vormen heeft het zelfs een nostalgisch tintje. Het werkt als een tegengif voor negatieve emoties en creëert een rustgevende, ontspannen sfeer.

camera-icon.jpg Wave schaal

meer inspiratie
altijd de beste deals ontvangen?

Ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste trends en laatste aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

COCOmaison fans

inspireer anderen

tag ons op instagram of gebruik #cocomaison

COCOmaison wooninspiratie

wooninspiratie

Lees onze inspiratieblogs en laat je inspireren

Ook interessant...