• ✔ Gratis verzending vanaf €99,-               ✔ 30 dagen retourtermijn

✓ Gratis verzending vanaf €99,- 
✓ 30 dagen retourtermijn

Maak je huis én de wereld mooier | COCOmaison x Azizi Life
#producten

Maak je huis én de wereld mooier | COCOmaison x Azizi Life

Publicatiedatum 2 december 2022

Eenvoud verveelt nooit en daarom is de woonstijl The Natural vast en zeker een blijvertje. Maar ook binnen zo’n pure stijl wil je je huis warm aankleden, met bijzondere woondecoratie.

Bijvoorbeeld met de producten van Azizi Life, een prachtige nieuwe lijn woonaccessoires binnen het COCOmaison assortiment. Producten met een waardevolle extra: je maakt er namelijk niet alleen je huis, maar ook de wereld een stukje mooier mee!

Voor een beter leven

Azizi Life is een liefdadigheidsorganisatie die lokale Rwandese coöperaties helpt hun producten wereldwijd te verkopen. Alle opbrengsten van de verkoop vloeien terug naar de dorpsgemeenschappen die de objecten handmatig produceren. Het geld helpt de handwerklieden om hun gezinnen te onderhouden én nieuwe producten te ontwikkelen. Met de aanschaf van een Azizi Life product draag je dus direct bij aan duurzame ontwikkelingshulp.

Bijzonder duurzaam

De Azizi Life collectie van COCOmaison bestaat momenteel uit acht producten: drie wandobjecten, vier schalen en een dienblad. Alle objecten zijn gemaakt van natuurlijke materialen, zoals grassen en sisal, én hebben traditionele motieven. Ook de gebruikte technieken zijn eeuwenoud en worden van generatie op generatie overgedragen.

Jij blij, zij blij

Geef je een product van Azizi Life cadeau, dan weet je zeker dat je meer dan een persoon gelukkig maakt. De ontvanger natuurlijk, maar ook de families in Rwanda, die van de opbrengsten leven. We zijn dan ook blij dat we met deze samenwerking een steentje bij kunnen dragen aan een mooiere wereld, in alle opzichten!

Maak je huis én de wereld mooier


Koop een product van de Azizi Life collectie en maak je huis en de wereld een stukje mooier.

Koop een product van de Azizi Life collectie en maak je huis en de wereld een stukje mooier.
meer inspiratie
altijd de beste deals ontvangen?

Ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste trends en laatste aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

COCOmaison fans

inspireer anderen

tag ons op instagram of gebruik #cocomaison

COCOmaison wooninspiratie

wooninspiratie

Lees onze inspiratieblogs en laat je inspireren

Ook interessant...