• ✔ Gratis verzending vanaf €99,-               ✔ 30 dagen retourtermijn

✓ Gratis verzending vanaf €99,- 
✓ 30 dagen retourtermijn

COCOmaison bij jou thuis: Tess
#bij jou thuis

COCOmaison bij jou thuis: Tess

Publicatiedatum 15 januari 2024

COCOmaison heeft een grote schare fans. Wij vinden het leuk om te zien hoe zij wonen en wat hen inspireert.

Vandaag nemen we een kijkje bij Tessa, die al 19 jaar samen is met haar partner Jurriën. Samen met hun zoons Nathan (5) en Mayson (3) wonen ze in een rijtjeshuis in Oostzaan. Tessa woont al heel haar leven in dezelfde straat en nu gezellig tegenover haar ouderlijk huis.

Wie of wat inspireert jou?

Ik haal vooral heel veel inspiratie uit Instagram, maar ook uit woningen van anderen waar ik binnen kom. Woonwinkels en webshops kunnen mij ook goed inspireren, maar ik volg geen trends, want daar hou ik niet zo van. Ik doe met mijn interieur eigenlijk vooral lekker wat ik zelf mooi vind en wat bij mij past. Mijn woonstijl zou ik dan ook omschrijven als een soort mix tussen ‘hotel chic’ en een meer romantische inrichting.

camera-icon.jpg Kidney poef, Rachel vaas en Don vaas

Wat mag er volgens jou niet ontbreken in huis?

Ik ben een echte chiller, dus een lekkere bank en een goed bed zijn voor mij echt een must! Daarnaast helpen persoonlijke spullen en woondecoratie om gezelligheid en een familiegevoel te creëren. Door de details ga je jezelf pas helemaal “thuis” voelen in je inrichting en dat warme gevoel vind ik wel heel belangrijk.

Waar word je echt blij van?

Puur persoonlijk? Mijn gezin natuurlijk! Interieur gerelateerd? Als ik weer een prachtig item mag toevoegen aan mijn collectie. Bij COCOmaison word ik blij van het goed wisselende aanbod; De items blijven altijd mooi actueel, dus er is altijd wel iets te vinden!

camera-icon.jpg Evie plaid

altijd de beste deals ontvangen?

Ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste trends en laatste aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Wat is jouw ultieme woondroom?

Mijn aller-aller-allergrootste droom is vrijstaand wonen in een mooie woonboerderij met een stal en rijbak aan huis, zodat ik mijn eigen paard(en) thuis kan houden. Het lijkt me heerlijk als mijn kinderen de ruimte hebben en we geen last hebben van buren. We werken er hard aan om die droom waar te maken en houden Funda goed in de gaten, dus wie weet!

camera-icon.jpg Meya beeld h49cm en Meya beeld h34cm

Ben jij enthousiast geworden over het interieur van Tess?

Neem eens een kijkje op haar Instagramaccount: https://www.instagram.com/livingwith.tess/

Volg je ons ook al op Instagram?

meer inspiratie

COCOmaison fans

inspireer anderen

tag ons op instagram of gebruik #cocomaison

COCOmaison wooninspiratie

wooninspiratie

Lees onze inspiratieblogs en laat je inspireren

Ook interessant...