• ✔ Gratis verzending vanaf €99,-               ✔ 30 dagen retourtermijn

✓ Gratis verzending vanaf €99,- 
✓ 30 dagen retourtermijn

COCOmaison bij jou thuis: Meta Verhoeven
#bij jou thuis

COCOmaison bij jou thuis: Meta Verhoeven

Publicatiedatum 16 augustus 2022

COCOmaison heeft een grote schare fans. Wij vinden het leuk om te zien hoe onze fans wonen en vooral natuurlijk hoe onze decoratieartikelen in het interieur verwerkt worden! Ben jij ook zo benieuwd?

We nemen een kijkje bij Meta Verhoeven. Meta woont samen met haar man en twee zoontjes in een jaren '30 woning in Koog aan de Zaan, een leuk dorpje in de Zaanstreek. Het huis is onlangs verbouwd en binnenkort wordt ook de tuin aangepakt. We stelden Meta een aantal vragen.

Hoe ziet het er bij jou thuis uit?

Ik ben dol op styling en verbouwen vind ik daarnaast heel leuk. Lekker alles omgooien en eindeloos bedenken hoe het moet worden. De constante factor hierin is mijn liefde voor de Scandinavische woonstijl: puur en natuurlijk. Ik geef daar wel graag mijn eigen draai aan: ik voeg graag kleur toe en een speelse touch. Dit herken ik in de woonaccessoires van COCOmaison. 

✓ Lees ook: Een Scandinavisch interieur in je woonkamer? Zo doe je dat!

Wat inspireert jou?

Ik kijk graag naar woonprogramma's, ik lees allerlei woonbladen en op Instagram volg ik veel interieuraccounts. Van dat laatste krijg ik misschien nog wel de meeste inspiratie: lekker bij anderen binnenkijken. Niet dat ik dat dan meteen ga kopiëren, maar ik zoek dan iets in dezelfde stijl. Vaak een klein item zoals een kussen, vaas of - jawel - een kaars. Ik ben echt dol op kaarsen! En dat terwijl ik ze niet eens aansteek, maar ik vind ze gewoon superleuk staan in huis. 

altijd de beste deals ontvangen?

Ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste trends en laatste aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Waaraan kan je jouw stijl herkennen?

Aan decoratie geef ik eigenlijk helemaal niet veel geld uit en volgens mij hoeft dat ook niet. Als je een stijl consequent doorvoert en let op de balans, klopt het totaalbeeld altijd. De Scandinavische basislook fleur ik op met toffe items in allerlei pastelkleuren. Daaraan kan je mijn stijl goed herkennen! Af en toe verwen ik mezelf met iets nieuws en dat voelt dan echt als een cadeautje. Deze keuze is groot bij COCOmaison, zowel voor basisartikelen als vrolijke decoratie met een knipoog. De collectie wordt daarnaast regelmatig vernieuwd, daarom kom ik toch vaak weer terug op jullie website. 

Wat is jouw ultieme woondroom?

Ik droom ervan om ooit eens in een heel groot herenhuis te wonen. Je weet wel, zo'n huis met de deur in het midden met een grote hal en heel veel kamers om in te richten, haha. Geen idee of die droom ooit uitkomt. Maar dromen mag, toch? 

Ben jij enthousiast geworden over het interieur van Meta?

Neem eens een kijkje op haar Instagramaccount: www.instagram.com/menm_homestyle/ .

Volg je ons ook al op Instagram

meer inspiratie

COCOmaison fans

inspireer anderen

tag ons op instagram of gebruik #cocomaison

COCOmaison wooninspiratie

wooninspiratie

Lees onze inspiratieblogs en laat je inspireren

Ook interessant...