• ✔ Gratis verzending vanaf €99,-               ✔ 30 dagen retourtermijn

✓ Gratis verzending vanaf €99,- 
✓ 30 dagen retourtermijn

Classic Core - part 1
#francq colors

Classic Core - part 1

Publicatiedatum 2 februari 2024

Omarm het verleden

Bij Classic Core 1 draait alles om het omarmen van het verleden. Maar niet zomaar een verleden. Nee, het gaat om nostalgie naar betere, luxere tijden en het verlangen om de elegantie en zelfverzekerdheid van weleer teug te halen. Klassiekers van toen zijn de kern van het heden.

Tijdloze kleuren

Eén blik op het kleurenpalet van de Classic Core palet en je beseft het meteen: dit zijn vertrouwde kleuren die we universeel bestempelen als mooi. Elegant bordeaux, warm koraal, oudroze camel bruin, diep flessengroen, classy karamel en goddelijk goud. Stuk voor stuk eigentijdse én tijdloze kleuren waarmee je niet de fout in kunt gaan. En laat dat nou precies het uitgangspunt van Classic Core zijn.

Klassiekers op het voetstuk

In het Classic Core thema keren we letterlijk terug naar de grote klassiekers. We grijpen terug naar gevestigde waarden en stijlen en scheppen inspiratie uit klassiekers uit de kunst, literatuur, muziek en mode. Van de klassevolle uitstraling van de jaren 90 naar de statige vormen en materialen uit het Romeinse rijk, zoals bijvoorbeeld gekleurd marmer en opvallende klassieke ornamenten.

camera-icon.jpg Marble Look bijzettafel en Marble Look pilaar

Luxe en verfijning

Naast klassieke vormen, wordt classic core ook gedefinieerd door luxe in de vorm van tijdloze items, handwerk, kwaliteit en fijne materialen. Verfijning is bijzonder belangrijk: echte luxe zit in de afwerking en in het detail. Zo is ook de styling altijd tot in de puntjes verzorgd.

camera-icon.jpg Bo vloerlamp

meer inspiratie
altijd de beste deals ontvangen?

Ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste trends en laatste aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

COCOmaison fans

inspireer anderen

tag ons op instagram of gebruik #cocomaison

COCOmaison wooninspiratie

wooninspiratie

Lees onze inspiratieblogs en laat je inspireren

Ook interessant...