• ✔ Gratis verzending vanaf €99,-               ✔ 30 dagen retourtermijn

✓ Gratis verzending vanaf €99,- 
✓ 30 dagen retourtermijn

Meestgestelde vragen over het betalen

Hier vind je alle antwoorden op de meestgestelde vragen over het betalen bij COCOmaison. 

Heb je vragen over een ander onderwerp? Bekijk hier de antwoorden op de meestgestelde vragen over: 

Bestellen
Bezorgen
Retourneren
Mijn account

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

Kan ik veilig betalen?

Op cocomaison.nl kun je eenvoudig winkelen en veilig betalen. We werken samen met Adyen, een gerenommeerde partij voor online betalen. Daarnaast gebruiken we een beveiligde SSL verbinding waarmee alle privacygevoelige gegevens versleuteld worden verzonden. Kortom, op cocomaison.nl winkel je veilig en vertrouwd.

Betalen met iDEAL

Betalen via iDEAL is veilig en snel. Het is gebaseerd op internetbankieren en lijkt in zekere zin op pinnen. Je rekent af in de vertrouwde online betaalomgeving van je eigen bank. Alle gegevens staan al klaar en de betaling wordt direct uitgevoerd.

Betalen met creditcard

Je kunt er ook voor kiezen om te betalen met je Visa of Mastercard. Na het kiezen van deze betaalmethode vul je het creditcardnummer, de vervaldatum van de creditcard en de CVC code in. Deze laatste code staat op de achterkant van je creditcard en bevat drie cijfers. Hou je creditcard dus bij de hand. Let op: er kan gevraagd worden om een aanvullende verificatie. Die verificatie heb je zelf ingesteld bij je creditcard maatschappij en het wachtwoord heb je zelf gekozen. Indien je daar vragen over hebt adviseren wij je contact op te nemen met je creditcard maatschappij.

Betalen met PayPal

Heb je een PayPal-account, dan kun je direct online betalingen doen naar onze PayPal-account. Je betaling wordt online geautoriseerd, zodat je direct weet of de betaling wel of niet is goedgekeurd.