• ✔ Gratis verzending vanaf €99,-               ✔ 30 dagen retourtermijn

✓ Gratis verzending vanaf €99,- 
✓ 30 dagen retourtermijn

De Grote Tuinverbouwing: Afl. 30 Beeldentuin Garderen
#gezien bij

De Grote Tuinverbouwing: Afl. 30 Beeldentuin Garderen

Publicatiedatum 6 april 2024

Het tv-programma De Grote Tuinverbouwing inspireert iedere zaterdag heel Nederland op het gebied van groen en wonen/interieur en daar doen wij met COCOmaison natuurlijk graag aan mee!

Ieder jaar gaat het team een keer langs bij De Beeldentuin in Garderen, waar horeca, zandsculpturen, een mooie tuin en een winkeldorp samenkomen. Het thema van dit jaar is boeken, dus staat de make-over van de tuin volledig in het teken van de boeken van Rob Verlinde. Djamilla pakt de serre aan en creëert een warme sfeer, waarin het personeel en de bezoekers heerlijk kunnen relaxen.

Blauw en beige

In de serre kunnen bezoekers en lekker kopje koffie of thee drinken. Daarom creëert Djamilla twee gezellige hoekjes met bankjes en zet er verschillende speelse bijzettafels bij. Ze houdt bij alle decoratie hetzelfde kleurenthema aan, want dan wordt het vanzelf een mooi geheel!

camera-icon.jpg Billy bijzettafel h50cm, Billy bijzettafel h60cm en Marly poef

Even een pauze nemen

De nieuwe zithoekjes worden niet alleen aangekleed met handige tafeltjes, maar natuurlijk ook met mooie kussens, zodat het echt een fijne knusse plek wordt, waar iedereen even heerlijk tot rust kan komen.

camera-icon.jpg Erva kussen

meer inspiratie

Gezellig tafelen

Voor een gezellige sfeer aan tafel zijn kaarsen eigenlijk onmisbaar. Daarom zorgt Djamilla ervoor dat alle tafels in de serre aangekleed worden met de vrolijke theelichthouders Alanis. Deze hebben ook weer dezelfde kleuren, want dat zorgt voor een harmonieus eindresultaat!

camera-icon.jpg Alanis theelicht

De Grote Tuinverbouwing


Aflevering 30

Aflevering 30
altijd de beste deals ontvangen?

Ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste trends en laatste aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

COCOmaison fans

inspireer anderen

tag ons op instagram of gebruik #cocomaison

COCOmaison wooninspiratie

wooninspiratie

Lees onze inspiratieblogs en laat je inspireren

Ook interessant...