• ✔ Gratis verzending vanaf €99,-               ✔ 30 dagen retourtermijn

✓ Gratis verzending vanaf €99,- 
✓ 30 dagen retourtermijn

De Grote Tuinverbouwing: Afl. 28 Maarssen
#gezien bij

De Grote Tuinverbouwing: Afl. 28 Maarssen

Publicatiedatum 23 maart 2024

Het tv-programma De Grote Tuinverbouwing inspireert iedere zaterdag heel Nederland op het gebied van groen en wonen/interieur en daar doen wij met COCOmaison natuurlijk graag aan mee!

Deze week ligt de uitdaging voor het team bij Brigit in Maarssen. Ze is van een appartement naar een huis mét tuin verhuisd. Het team zorgt ervoor dat ze nu al heerlijk van het voorjaar kan genieten in haar nieuwe tuin en binnen gaat Djamilla met warme, natuurlijke kleuren aan de slag met de inrichting van de kleine woonkamer en keuken. Op zoek naar een van onze producten uit deze aflevering? Lees dan snel verder.

Extra zitplaatsen

De keuken van Brigit is vrij smal, dus kiest Djamilla hier voor een vrolijke poef als extra zitplaats. In de woonkamer zet ze daarnaast ook nog een kleine bijzettafel met boommotief neer, die ook als krukje gebruikt kan worden. Op die manier kan Birgit flexibel schuifen met extra multifunctionele zitplaatsen. Zo zie je dat je met kleine meubels vaak een groot verschil kunt maken!

camera-icon.jpg Flower poef

Klein maar fijn

Brigit houdt van een landelijke en vintage woonstijl met veel natuurlijke kleuren en hier en daar wat opvallende accessoires. Daarom zet Djamilla zowel binnen als buiten verschillende kleine vaasjes neer niet alleen helemaal in het kleurenpalet passen, maar door hun opvallende organische vorm ook voor wat meer leven in het interieur zorgen.

camera-icon.jpg Maria vaas

meer inspiratie

Eyecatchers voor het raam

Omdat er geen raamdecoratie in de erker komt, is er op de vensterbank lekker veel plaats voor wat extra sfeermakers. Om eenheid te creëren in het gehele interieur, kiest Djamilla hier onder andere voor het beeld Noni en zet ze de bijpassende vazen in de keuken op tafel. Zo komen de vorm en warme kleuren op meerdere plekken in huis terug.

camera-icon.jpg Noni beeld

De Grote Tuinverbouwing


Aflevering 28

Aflevering 28
altijd de beste deals ontvangen?

Ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste trends en laatste aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

COCOmaison fans

inspireer anderen

tag ons op instagram of gebruik #cocomaison

COCOmaison wooninspiratie

wooninspiratie

Lees onze inspiratieblogs en laat je inspireren

Ook interessant...