• ✔ Gratis verzending vanaf €99,-               ✔ 30 dagen retourtermijn

✓ Gratis verzending vanaf €99,- 
✓ 30 dagen retourtermijn

De Grote Tuinverbouwing: Afl. 25 Elspeet
#gezien bij

De Grote Tuinverbouwing: Afl. 25 Elspeet

Publicatiedatum 2 maart 2024

Het tv-programma De Grote Tuinverbouwing inspireert iedere zaterdag heel Nederland op het gebied van groen en wonen/interieur en daar doen wij met COCOmaison natuurlijk graag aan mee!

Miriam en Peter zijn met pensioen en onlangs samen met hun dochter in Elspeet gaan wonen, omdat deze omgeving helemaal aansluit bij hun liefde voor de natuur, wandelen en fietsen. Hoewel ze een nieuwbouwhuis hebben, is er zowel binnen als buiten nog een heleboel werk te verrichten. Een leuke uitdaging voor het team dus deze week! Op zoek naar een van onze producten uit deze aflevering? Lees dan snel verder.

Simply elegant

Miriam en Peter houden van een strak interieur, dat wel warmte en rust moet uitstralen. Djamilla combineert daarom aardetinten met zwarte elementen. Deze laat ze niet alleen terugkomen in de meubels, maar ook hier en daar in de decoratie, om eenheid te creëren.

Beeld Stretching past perfect in deze stijl, omdat het een elegante blikvanger is die je perfect los kunt plaatsen op een tv-meubel of in een kast, zodat het geheel niet te druk wordt qua accessoires.

camera-icon.jpg Stretching beeld

Sfeervol glaswerk

Peter en Miriam hebben een prachtige grote schuifpui die de woonkamer met de tuin verbindt. Voor het raam plaatst Djamilla twee grote vazen die het zicht niet wegnemen, maar wel bijdragen aan een warme sfeer in de ruimte.

Ook op de eettafel werkt ze met verschillende glazen vaasjes die helemaal in het kleurenthema passen.

camera-icon.jpg Pablo vaas h120cm en Pablo vaas h100cm

meer inspiratie

Een knusse zithoek

Het middelpunt van de woonkamer is de zithoek met een hoekbank in een blauwe tint, die afsteekt tegen de aardetinten op de muren. Om die natuurlijke tinten nog wel terug te laten komen, kiest Djamilla hier voor kussens, een plaid en een poef in rustige beige tinten.

Met de twee kandelaren Oyster wordt de zithoek helemaal afgemaakt. Die hebben niet alleen een bijzondere vorm en een chique uitstraling, maar zorgen er ook nog eens voor een extra gezellige sfeer ’s avonds op de bank.

camera-icon.jpg Keyen poef

De Grote Tuinverbouwing


Aflevering 25

Aflevering 25
altijd de beste deals ontvangen?

Ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste trends en laatste aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

COCOmaison fans

inspireer anderen

tag ons op instagram of gebruik #cocomaison

COCOmaison wooninspiratie

wooninspiratie

Lees onze inspiratieblogs en laat je inspireren

Ook interessant...