• ✔ Gratis verzending vanaf €99,-               ✔ 30 dagen retourtermijn

✓ Gratis verzending vanaf €99,- 
✓ 30 dagen retourtermijn

De Grote Tuinverbouwing: Afl. 20 Heemskerk
#gezien bij

De Grote Tuinverbouwing: Afl. 20 Heemskerk

Publicatiedatum 27 januari 2024

Het tv-programma De Grote Tuinverbouwing inspireert iedere zaterdag heel Nederland op het gebied van groen en wonen/interieur en daar doen wij met COCOmaison natuurlijk graag aan mee!

Het team is deze week te gast bij Louis en Henny, die al 21 jaar lang in een leuk rijtjeshuis in Heemskerk wonen. Ze houden allebei enorm van gezelligheid in de woonkamer en het enige wat hier nog ontbreekt is een vorm van structuur. Djamilla zorgt voor meer eenheid door een turquoise en roestkleurige basiskleur voor de muren te kiezen en deze vervolgens terug te laten komen in bijpassende accessoires. Op zoek naar een van onze producten uit deze aflevering? Lees dan snel verder.

Glazen accessoires

Glazen accessoires zijn een goede keus om wat luchtigheid te creëren, omdat je er letterlijk doorheen kunt kijken. Djamilla heeft onder andere voor Vaas Javi (uitverkocht) en kandelaar Lizzy gekozen. Allebei in een warme kleur én met bolle vorm, zodat ze samen een mooi geheel vormen.

De bank en fauteuils zijn voorzien van nieuwe kussens in blauw- en roesttinten, zoals het vrolijke kussen Bloom.

camera-icon.jpg Lizzy kandelaar

Hoe het klokje thuis tikt...

Wat een plaatje! Onze mooie grote gouden klok Phoebe steekt prachtig af tegen het turquoise/roestkleurige wandpaneel dat Djamilla heeft gekozen. De wijzerplaat met boomschijfstructuur maakt hem nog nét iets specialer en zorgt daarnaast voor een leuke verbinding met de tuin.

meer inspiratie

De Grote Tuinverbouwing


Aflevering 20

Aflevering 20
altijd de beste deals ontvangen?

Ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste trends en laatste aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

COCOmaison fans

inspireer anderen

tag ons op instagram of gebruik #cocomaison

COCOmaison wooninspiratie

wooninspiratie

Lees onze inspiratieblogs en laat je inspireren

Ook interessant...