C0

0 artikel in winkelwagen

Winkelwagen is leeg
Veel plezier bij het winkelen!Uw COCOMAISON-team
privacy Policy
COCO maison respecteert jouw privacy en behandelt de persoonlijke informatie die je ons geeft dan ook zeer vertrouwelijk. We gebruiken de gegevens om je bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Als we de gegevens voor andere doeleinden willen gebruiken, vragen we daarvoor altijd eerst om jouw toestemming. We zullen je gegevens nooit aan derden verkopen en stellen de gegevens alleen ter beschikking aan derden die betrokken zijn bij het uitvoeren van je bestelling. Je hebt altijd recht op inzage, wijziging en correctie van je gegevens.  

Gebruik van jouw gegevens  
COCO maison gebruikt je gegevens om de volgende diensten te kunnen leveren:  
• Als je een bestelling plaatst, hebben we je naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om de bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te kunnen stellen.  
• Om het winkelen bij COCO maison zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met jouw toestemming persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot je bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website en ons aanbod beter op jouw wensen en interesses afstemmen.  
• Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, zullen we je e-mailadres gebruiken om je te informeren over de ontwikkeling van COCOmaison en over speciale aanbiedingen en acties. Als je de nieuwsbrief niet (meer) wilt ontvangen, kun je je hiervoor eenvoudig uitschrijven.  
• Als je bij COCOmaison een account aanmaakt, bewaren wij je gegevens op een beveiligde omgeving ('Secure Server'). Als je inlogt met je gebruikersnaam en wachtwoord hoef je je naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens niet meer bij iedere nieuwe bestelling in te vullen. Wel zo makkelijk, maar ook veilig!  
• Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die wij krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.  
• Als je een beoordeling of reactie op onze website plaatst, kun je zelf kiezen of je je naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn altijd benieuwd naar jouw mening! Wel behouden we het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen, niet te publiceren.  
• Als je reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij je naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze acties te meten.  
• Je hebt altijd het recht op verwijdering van de opgegeven persoonsgegevens.


Bij inschrijving voor onze nieuwsbrief gebruiken we de door u opgegeven gegevens om u de nieuwsbrief toe te zenden. U kunt zich na inschrijving te allen tijden afmelden voor (het ontvangen van) de nieuwsbrief door het sturen van een e-mail aan webshop@cocomaison.nl of via een link in de nieuwsbrief.Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, zullen we je e-mailadres gebruiken om je te informeren over de ontwikkeling van COCO maison en over speciale aanbiedingen en acties.


Cookies  
Een cookie is een klein stukje informatie dat door je browser wordt opgeslagen op je computer. COCO maison gebruikt cookies om je te herkennen bij een volgend bezoek. Met de cookies zijn we in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers en de wensen van jou. Onze cookies geven dus informatie over het gedrag van websitebezoekers. Je kunt je browser zo instellen dat je tijdens het winkelen bij COCO maison geen cookies ontvangt.  

We hebben geprobeerd onze Privacy Policy zo helder mogelijk voor je te maken, maar kunnen ons goed voorstellen dat je hier toch vragen over hebt. Neem vooral contact met ons op. Onze klantenservice helpt je graag verder als je vragen hebt of gegevens wilt wijzigen. Dit kan via App nummer: 06-15481688

Google Analytics
Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics gebruikt cookies die een analyse van het gebruik van de website door u mogelijk maken. De door het cookie verzamelde informatie over uw gebruik van deze website wordt doorgaans naar een server van Google in de VS verzonden en daar opgeslagen. Indien de IPanonimisering geactiveerd is op deze website dan wordt uw IP-adres door Google binnen lidstaten van de Europese Unie of in de andere lidstaten die deel uitmaken van de Europese Economische Ruimte van tevoren ingekort. Alleen in uitzonderlijke gevallen wordt het volledige IP-adres naar een server van Google in de VS verstuurd en daar ingekort. Ten behoeve van de websitehouder, zal Google deze informatie verwerken om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de websiteactiviteiten voor de websitehouders.op te stellen en om andere diensten aan te bieden met betrekking tot website- en internetgebruik. Het in het kader van Google Analytics door uw browser verzonden IP-adres wordt niet aan andere gegevens van Google gelinkt.

U kunt voorkomen dat cookies worden opgeslagen door in uw browser de daarvoor geëigende instelling te kiezen. Wij wijzen u erop dat u in dat geval wellicht niet alle functies van deze website te volste kunt benutten. Bovendien kunt u voorkomen dat de door het cookie verzamelde en aan uw gebruik van de website gerelateerde gegevens (inclusief uw IP-adres) aan Google worden verzonden, bewaard en dat deze gegevens door Google worden verwerkt door de onder de volgende link beschikbare browser-plugin te downloaden en installeren: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=nl

Bescherming Persoonsgegevens
Webshop Homeliving B.V. is de verantwoordelijke in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Wanneer u inzage wilt in de persoonsgegevens die Webshop Homeliving B.V. over u heeft vastgelegd of wanneer u gegevens wilt wijzigen omdat deze onjuist of onvolledig zijn, of deze wilt laten verwijderen of afschermen, dan kunt u per e-mail contact opnemen met Webshop Homeliving B.V. via webshop@cocomaison.nl. Webshop Homeliving B.V.  zal u binnen vier weken meedelen welke persoonsgegevens zij omtrent u verwerkt en of zij aan een eventueel verzoek tot verwijdering, afscherming of verbetering zal of kan voldoen.