• ✔ Gratis verzending vanaf €99,-               ✔ 30 dagen retourtermijn

✓ Gratis verzending vanaf €99,- 
✓ 30 dagen retourtermijn

nieuwe collectie najaar 2022

De mooiste woondecoratie voor de langere avonden

De dagen worden korter, het wordt alsmaar kouder en de behoefte aan gezelligheid in huis wordt steeds groter. Met de nieuwe collectie van COCOmaison bereid jij je voor op het najaar en de winter. De collectie bestaat uit vier verschillende woonstijlen, die stuk voor stuk een hoop warmte in je huis zullen brengen. Of je dit nu doet door het kiezen voor warme tinten en zachte bouclé stoffen of door het aanzetten van mooie (sfeer)verlichting: bij COCOmaison ben je aan het juiste adres om de gezelligheid in huis te brengen. 

The Reward

Omdat we het waard zijn

Hoe harder het nieuws en de wereld om ons heen, hoe groter de behoefte aan warmte en zachtheid. Een open blik, een uitgestoken hand, een beetje aandacht voor elkaar. Dat is precies wat de collectie van The Reward uitstraalt. Een ware ode aan de liefde voor de mens, de natuur en de toekomst.

Deze collectie kenmerkt zich door organische vormen, warme kleuren en natuurlijke materialen. Beelden van hout, prachtige glazen vazen en bijzondere sfeerverlichting. Met de producten uit The Reward-collectie creëer je een warm gevoel in huis.

NCS kleuren

S 2005-Y50R
S 2020-R
S 4030-G50Y
S 4050-Y80R
The Mindful

Perfect in balans

Waar kun je beter tot jezelf komen dan thuis? The Mindful helpt je om een moment van rust te creëren in een jachtig bestaan. Met lichtheid, zachtheid en vrolijkheid. Nestel je in poederkleuren, neem de tijd voor een dagdroom en krijg nieuwe energie. Met de mooie woonaccessoires van The Mindful houd je je inrichting en jezelf perfect in balans!

Deze collectie kenmerkt zich door het gebruik van ronde vormen en zachte, maar opvallende kleuren zoals geel, poederroze en mintgroen. De accessoires met een vleugje humor brengen zeker een lach op je gezicht!

NCS kleuren

S 4005-Y20R
S 1010-B90G
S 0520-G90Y
S 1020-Y40R
Altijd de beste deals ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo mis je geen enkele COCOmaison deal!

The Wild Coast

Let's go wild!

The Wild Coast stijl is net zo afwisselend als de natuur zelf. Hij omvat een mooie balans tussen de ruwheid van rotsen en glad gepolijste kiezels, grillige en zachte, ronde vormen en vergrijsde en poederachtige kleuren. Zoals de aarde is opgebouwd uit verschillende lagen, voegt de combinatie van deze elementen ook in je interieur een mooie gelaagdheid toe.

Deze collectie kenmerkt zich door accessoires die je terugbrengen naar de zee. Een beeld in de vorm van koraal, een zacht kussen in de vorm van een schelp en prachtige schilderijen die de vormen en grilligheid van de zee laten zien. Met accessoires van The Wild Coast waan je je even aan de kust.

NCS kleuren

S 4005-Y20R
S 1005-Y20R
S 2020-B
S 4020-B
The Natural

Back to basic

The Natural zegt het eigenlijk al: het toont de kracht van de natuur. In pure vormen en materialen en in thema's en motieven die rechtstreeks te herleiden zijn naar flora en fauna. Simpele figuren, pure lijnen en soms het ongepolijste van hout of klei, daaraan herken je deze collectie.

De collectie bestaat uit aaibare kleinmeubelen, zachte poefjes van bouclé stof, organische beelden en warme lampen. The Natural is een prachtige woonstijl op zichzelf, of gebruik hem als basis en combineer hem met andere stijlen. 

NCS kleuren

S 4005-Y20R
S 2005-Y50R
S 1510-Y10R
S 1005-Y20R