• ✔ Gratis verzending vanaf €49,-        ✔ Levertijd: 1-3 dagen        ✔ 30 dagen retourtermijn

✓ Gratis verzending vanaf €49,- 
✓ 30 dagen retourtermijn

STAS - een ophangsysteem voor wanddecoratie
#Producten

STAS - een ophangsysteem voor wanddecoratie

05 juli 2020

Je favoriete decoratie ophangen zonder iedere keer te boren? Het kan!

Na aanschaf van een nieuw schilderij, een nieuwe fotolijst of een stoer wandobject wil je deze het liefst zo snel mogelijk ophangen... Helaas is dit niet altijd mogelijk, en zeker niet snel. Er is echter een grote maar... Wat als dat kon zónder elke keer te boren?  

Hoe kan ik wanddecoratie ophangen?

Een ophangsysteem van STAS maakt het jou gemakkelijk. Je koopt eenmalig een ophangsysteem voor schilderijen en wanddecoratie, monteert deze strak tegen het plafond, en je bent klaar. Vanaf dan heb je de flexibiliteit om snel en eenvoudig je wanddecoratie te wisselen of verplaatsen, zonder te boren!

STAS - instructievideo


Ophangsysteem met koorden

Ophangsysteem met koorden

Op elk type wand of plafond

Met een STAS-ophangsysteem kun je schilderijen en wandecoratie op een betonnen muur, gipsplaten of bakstenen muur ophangen. Met andere woorden, elk type muur of plafond werkt goed in combinatie met de ophangsystemen. STAS-ophangsystemen zijn er in verschillende groottes, kleuren en maten.

Haken en koorden STAS Haken en koorden STAS
J-haken met kaarten J-haken met kaarten
STAS Minirail STAS Minirail

Haken en koorden

De haken en koorden kunnen, afhankelijk van het materiaal, tot 20kg dragen. Voor wanddecoratie zijn ze dan ook ideaal. Voor zwaardere wandobjecten gebruik je de robuuste staalkabel. Voor de lichtere wandobjecten kun je gebruik maken van het transparante perlon-koord, dat nagenoeg onzichtbaar is. 

STAS - instructievideo


Railsysteem

Railsysteem

Wanddecoratie van COCO maison

Heb jij nog een saaie muur in de woonkamer die wel wat kleur kan gebruiken? Bij ons vind je een breed aanbod wanddecoraties waarmee jij je interieur in een handomdraai een totaal nieuwe look geeft! Of je nu van zacht en verleidelijk houdt of van stoer en industrieel; in de uitgebreide collectie wanddecoraties van COCO maison vind je altijd precies de items die passen bij jouw woonstijl.

 

Meer informatie over het ophangsysteem van STAS? Kijk op stas.nl