• ✔ Gratis verzending vanaf €99,-               ✔ 30 dagen retourtermijn

✓ Gratis verzending vanaf €99,- 
✓ 30 dagen retourtermijn

De Grote Tuinverbouwing: Afl. 36 Rijnsaterwoude
#gezien bij

De Grote Tuinverbouwing: Afl. 36 Rijnsaterwoude

Publicatiedatum 18 mei 2024

Het tv-programma De Grote Tuinverbouwing inspireert iedere zaterdag heel Nederland op het gebied van groen en wonen/interieur en daar doen wij met COCOmaison natuurlijk graag aan mee!

Deze week is het team van De Grote Tuinverbouwing op bezoek bij Edwin en Krista. Vorig jaar verhuisden zij naar een bijzonder huis in Rijnsaterwoude, dat volledig omringd is door water en alleen bereikbaar is per boot. In dit huis krijgt styliste Djamilla de vrijheid om een nieuw interieur te ontwerpen. Edwin en Krista houden zowel van de Ibiza-stijl als van hotel chic. Aan Djamilla de taak om deze stijlen te combineren en er een harmonieus geheel van te maken.

Licht en donker

Om zowel een hotel chique sfeer als een Ibizalook te creëren combineert Djamilla in dit interieur een donkere zithoek met een lichtere eethoek. De vaas en kandelaar Debra staan hier in de lichte eethoek, maar voelen zich met hun chique crèmekleur en speelse vorm thuis in beide stijlen.

camera-icon.jpg Debra vaas en Debra kandelaar

Verbindende factor

Om de twee interieurstijlen te verbinden, kiest Djamilla in de zithoek voor een salontafel met een luxe zwart frame, maar wel met een licht glazen blad, waardoor het geheel luchtig blijft ogen. Aangevuld met gekleurde glazen vazen in de accentkleur roze komen de lichte en donkere sferen prachtig samen.

camera-icon.jpg Cato vaas h23cm en Cato vaas h25cm

meer inspiratie

Strandvibe

In de Ibiza-stijl worden vaak lichte kleuren gecombineerd met natuurlijke elementen zoals hout, rotan en linnen. De beelden Laura en Jennifer zijn gemaakt van polyresin, maar lijken op gevlochten materiaal. De schelpjes op de beelden en hun plek op de vensterbank met het vrije uitzicht op het water maken de mediterrane strandsfeer compleet.

camera-icon.jpg Jennifer beeld en Laura beeld

De Grote Tuinverbouwing


Aflevering 36

Aflevering 36
altijd de beste deals ontvangen?

Ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste trends en laatste aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

COCOmaison fans

inspireer anderen

tag ons op instagram of gebruik #cocomaison

COCOmaison wooninspiratie

wooninspiratie

Lees onze inspiratieblogs en laat je inspireren

Ook interessant...