• ✔ Gratis verzending vanaf €99,-               ✔ 30 dagen retourtermijn

✓ Gratis verzending vanaf €99,- 
✓ 30 dagen retourtermijn

De Grote Tuinverbouwing: Afl. 35 Heerhugowaard
#gezien bij

De Grote Tuinverbouwing: Afl. 35 Heerhugowaard

Publicatiedatum 16 mei 2024

Het tv-programma De Grote Tuinverbouwing inspireert iedere zaterdag heel Nederland op het gebied van groen en wonen/interieur en daar doen wij met COCOmaison natuurlijk graag aan mee!

In Heerhugowaard zijn Ike en Rinus onlangs van een flat naar een nieuwbouwwoning verhuisd. Het team van De Grote Tuinverbouwing zorgt ervoor dat ze een frisse start kunnen maken op hun nieuwe plekje en creëert naast een mediterrane tuin een nieuw interieur met een rustige uitstraling en een Scandinavisch tintje.

Uitstallen maar!

Een grote open kast met vakken leent zich perfect om mooie accessoires in uit te stallen. Wat dacht je van de organische vaas Juul of de setjes Nova en Loua? Ze passen allemaal perfect binnen hetzelfde lichte en natuurlijke kleurenpalet, maar door hun verschillende materialen, vormen en afmetingen vormen ze een levendig geheel. Het leuke is dat je op deze manier ook regelmatig kunt variëren met de decoratie of de plek ervan om een nieuwe sfeer te creëren.

camera-icon.jpg Loua vaas h19cm, Isar beeld h41cm, Juul vaas h36,6cm, Nova vaas h19cm en Nova vaas h30,5cm

Licht en organisch

In de zithoek gebruikt styliste Djamilla veel zachte, natuurlijke tinten zoals het beige van de bank. En ook de accessoires zijn grotendeels gekozen vanwege hun natuurlijke, organische uitstraling, waardoor er een oase van rust in de woonkamer ontstaat. Zo prijken hier bijvoorbeeld de twee houten beelden Isar tussen de bank en in de vakkenkast, maar je vindt natuurlijk nog veel meer decoratie in deze stijl in onze collectie!

camera-icon.jpg Isar beeld h64cm

meer inspiratie

Zwarte accenten

De meeste items in het nieuwe interieur van Ike en Rinus hebben dus een lichte, rustige kleur. Styliste Djamilla voegt echter hier en daar ook zwarte accenten toe om het geheel wat te doorbreken. De vazen Merle worden zo echte blikvangers met hun grootte en donkere kleur, maar ze overheersen niet vanwege hun sierlijke vorm. Je kunt ze groeperen zoals hier, maar ze staan ook prachtig als solitaire vazen!

camera-icon.jpg Merle vaas h81cm en Merle vaas h63cm

altijd de beste deals ontvangen?

Ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste trends en laatste aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

COCOmaison fans

inspireer anderen

tag ons op instagram of gebruik #cocomaison

COCOmaison wooninspiratie

wooninspiratie

Lees onze inspiratieblogs en laat je inspireren

Ook interessant...