• ✔ Gratis verzending vanaf €99,-               ✔ 30 dagen retourtermijn

✓ Gratis verzending vanaf €99,- 
✓ 30 dagen retourtermijn

Header

Bedrijfsgegevens

Een vrolijke noot, een dramatisch detail, een romantische look of een kleurrijk statement.

Accessoires maken de inrichting af en zijn de finishing touch voor ieder interieur. Het zijn geweldige hulpmiddelen om het interieur snel en voordelig van een compleet andere uitstraling te voorzien. Sprekende kleuren en metaal passen bijvoorbeeld prima bij een eigentijdse inrichting. Zachte vormen en pasteltinten geven een romantische sfeer. 

Warme kleuren zoals rood, bruin, mosterd geel en oranje zijn typische herfsttinten. Terwijl turquoise, lila, fris groen en zacht geel het interieur in voorjaarssfeer brengen. Door regelmatig te spelen met accessoires krijgt het interieur telkens weer een andere uitstraling.

Trots onderdeel van Habufa 
Habufa Meubelen in Hapert (Noord-Brabant) is het moederbedrijf van de succesvolle meubelmerken Henders & Hazel, XOOON, Happy@Home en het decoratiemerk COCOmaison. Voor de ontwikkeling van deze merken volgen we de laatste trends in meubel- en decoratieland op de voet. Met 400 enthousiaste werknemers en honderden dealers in Europa zijn we continu bezig met het verbeteren van de verkoopresultaten.

Webshop Homeliving BV (COCOmaison)
Metaalweg 15
5527AE Hapert
Nederland

KvK-nummer: 65631412
BTW-nummer: NL856195042B01
Bank: NL96 INGB 0667 5785 79, BIC = INGBNL2A

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting aan, die u hier kunt vinden http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Consumenten hebben de mogelijkheid om dit platform te gebruiken voor de beslechting van geschillen.


Heb je een vraag?
Neem contact op met het COCOmaison -team via 06-15481688 of per mail via webshop@cocomaison.nl
Wij antwoorden op werkdagen tussen 08:30 - 17:00 uur.


Wil je de COCOmaison woonaccessoires bekijken?
Bezoek dan de winkels van één van onze Premium Dealers. Iedere maand openen we nieuwe shops en/of worden deze shop vernieuwd. Ook kun je terecht hij alle XOOON en Henders & Hazel winkels.